Dedo Pene
 Loading

Кръчма и хотел Дедо Пене в Банско

Covid-19 мерки

Качество и безопасност в „Дедо Пене“

Сигурността на нашите клиенти и персонал винаги е била на първо място в дългогодишната традиция на „Дедо Пене“. В извънредната сутиация, в която се намира светът днес, ние гледаме съвсем сериозно на всички необходими изисквания свързани с ограничаването на разпространението на вируса, хигиената на кухнята и персонала, както и качеството и произхода на използваните от нас продукти.

В началото на деня целият ни персонал се проверява за повишена температура и симптоми. Не допускаме на работа болни служители. Всички повърхности в заведението се деизнфекцират с препарати, одобрени от МЗ за използване в хранителни обекти. Всички прибори се измиват машинно при температура 90 градуса. Облеклата на обслужващия пресонал и кухнята се изпират и изглаждат след края на всяка смяна.

Промени ли сме подредбата на масите в заведението, за да спазим необходимата дистанция между посетителите. Също така не допускаме сядането на повече от 6 души на една маса. Всяка маса и седящите места се почистват и дезинфекцират след всеки клиент. Сервитьорите изпозлват маски/шлемове и ръкавици през целия период на своята смяна, като подменят ръкавиците и маските на всеки кръгъл час. Санитарните възли се почистват и дезинфекцират на всеки час по график.

Използваме само местни снабдители за хранителните ни съставки и сме прекратили всички доставки от зони, които са с широко разпространение на вируса. Майсторите в кухнята ни работят винаги с предпазни средства и редовно дезинфекцират ръцете си.

Осигурили сме диспенсъри на входа на заведението. Спазваме всички добри практики и хигиена във всички части на кръчмата и призоваваме вас - нашите скъпи клиенти - да постъпват съвестно и отговорно и заедно да ограничим разпространението на вируса. Правим всичко, за да се чуствате сигурно и спокойно в „Дедо Пене“!

Грижим се за Вашата безопасност

С грижа за Вашата безопасност


За всички, които обичат нашата кухня, но предпочитат да останат по домовете си, предлагаме прясно приготвени ястия от нашето меню, които можете да поръчате предварително по телефон или Viber и да вземете от вратата на заведението. Прочетете повече тук: "Поръчка на храна".