Dedo Pene
 Loading

Кръчма и хотел Дедо Пене в Банско

Поръчка на храна

Поръчайте безопасно топла и вкусна храна от кухнята на „Дедо Пене“!

Ново предложение от „Дедо Пене“

В условията на пандемия е отговорност на всички нас да ограничим и прекъснем разпространението на вируса. Не е лесно обаче да се лишим от вкусните специалитети и гурме изкушения, които кръчмите в Банско предлагат на своите гости.

„Дедо Пене“ Ви предлага възможността да направите поръчка от нашата кухня за определен от Вас час и да вземете приготвената и опакована храна от вратата ни. И ще получите специално предложение на деня като бонус!

Така можете да пренесете част от атмосферата на старо Банско в уюта на Вашия дом избягвайки рисковани събирания със други хора.


Как да поръчам?

Разгледайте нашето меню, направете своя избор и направете поръчката всеки ден от 09:00 до 21:00 на нашия телефон или чрез Viber:

+359 888 795 970

Viber Viber (+359 888 795 970)

Качество и безопасност в „Дедо Пене“

Сигурността на нашите клиенти и персонал винаги е била на първо място в дългогодишната традиция на „Дедо Пене“. В извънредната сутиация, в която се намира светът днес, ние гледаме съвсем сериозно на всички необходими изисквания свързани с ограничаването на разпространението на вируса, хигиената на кухнята и персонала, както и качеството и произхода на използваните от нас продукти. Прочетете повече за мерките, които „Дедо Пене“ предприема във връзка с COVID-19.